Sunday, 11 December 2011

KOLEKSI LAWAK2....

A cyclist saw a girl about to jump a bridge, so he stopped his bike

Cyclist : What are you doing..??
Girl : Committing suicide...
Cyclist : OK, but first i would like to kiss you, Please ?
The girl agrees and they kiss passionately

After the kissing..
.

.

.

Cyclist : That was lovely , Anyway why are you committing suicide?
Girl : Coz my parents don't like it when i dress up like a girl and wear make-up

The cyclist jumps over the bridge :D



Seorang pemandu yang berbosskan org putih dari Amerika sedang membawa bossnye.. tita-tiba kereta dihadapannya berhenti mengejut menyebabkan dia
telah menyodok kereta tersebut. Pemandu tersebut pun meminta maaf dari boss nya....:
Pemandu: Sorry Sir, I brake brake, do not eat. After I check the wheel no flower again. (maaf Tuan, saya brek-brek, tak makan, selepas saya cek tayarnya tak ada bunganya lagi)
Orang putih tu pun mahu keluar dan ikut sama marahkan pemandu kereta dihadapan. Tapi pemandu tersebut menghalangnya... Kata pemandu tersebut:
Pemandu: Don't enter mix, Sir! The bring that car if not wrong I, is the children fruit from manager moneys, he stupid doesn't play! Let he taste.
(Jangan masuk campur, Tuan! Yang bawa kereta itu kalo tak salah saya, anak buah dari pengurus kewangan, dia memang bodoh bukan main... Biar dia rasa)
Besoknya si pemandu tak masuk kerja, lusanya, bila dia masuk kerja, si boss orang putihnya bertanya:
Boss : Why didn't you come to work?
Pemandu : I am sorry boss, my body is not delicious, my body taste like enter the wind. (maaf boss, badan saya tidak sedap, badan saya rasanya macam masuk angin)




>Suami Ketagih Facebook<

Polis: Tuan, pihak kami telah menemui seorang mangsa kemalangan maut yang disyaki ialah isteri tuan. Kami perlukan tuan untuk datang sekarang ke hospital bagi tujuan pengesahan mayat mangsa.
Suami: Maaf. Saya sangat sibuk sekarang. Encik ambik gambar mangsa tu, upload kat facebook dan tag saya. Kalau betul mayat isteri saya, nanti saya akan klik "LIKE"..
Polis: !@#$%^& &*(^@_*


Bihun sangat cemburukan mee. Walau duduk di rak bersebelahan di supermarket, mereka tak pernah bertegur sapa. Malah bihun sering mempersendakan mee di depan umum, "Dasar si kuning gemuk... ingat orang suka sangat kat dialah tu!" hari-hari berlalu... namun mee buat derk aje dengan segala kerenah dan hinaan bihun. 
Sehingga satu hari pekerja supermarket mengalih rak mee ke tempat lain. bihun gembira kerana tidak lagi melihat musuh tradisinya. Hari berikutnya rak baru diletakkan di sebelah bihun, rak spaghetti. Bihun rasa marah dah berteriak; "Hoi , si kuning gemuk! jangan fikir ko buat teknik rebonding camtu aku tak kenal ko!!!"


Seekor semut mmbisikkan ke telinga gajah...
Kemudian si gajah jatuh ke tanah dan pengsan...
Nak taw ke semut ckp apa??
 "Syg,.....I hamil anak U.....                                    ...hohoho.....  :O
   


Bila kita cantik tak siapa memandang,
bila kita baik tak siapa memuji,
bila kita susah tak siapa menolong,
bila kita jatuh tak siapa mengangkat,
Tapi………
bila kita kentut semua mata memandang.,
uhuhuhuhuhuhuhuhuuh


No comments:

Post a Comment

ayatku

About Me

My photo
YOOO... WHAT'UP? AKU ANAK ABAH, HANG???