Friday, 4 September 2015

updating...

currently...
re-write that post coz i ter delete.
sungguh lengguh tgn aq ni..
huhuhuhu..
too much to handle.

#overtime #workass #MCQueen
#LOSER

#throwbackPost #AugustDiary #RandomStories

Dear Augustus,
Memories Passing By,
Love Them..

BETTERSWEET #NowPlaying

even it's been awhile with them but they already part of me! time cannot be judged on relationship, i guess ! short or long it makes us.Thanks # BARBAR ....

Zai, Rafiq, Abdul Basit, Syahril, Rewdzuan(did't knew if spell it right. he just WAN) and others ( amy, bang wan, tino, azmer, sera, acid and so on).

the memorable night on ( 29/8/2015) . The night is Best midnight ever... that night we decided to lepak-ing before they further studies... usually we trio (zai rafiq and me) but that night syahril joining us... he say that will be our last day together! sodehhh *nk nges bole* huhuhuhu...

The story started with...

Tak pernah aq kuar kete tepi jln kol 11.50 mlm pi punggut plat kete.. kahahha.. sumpah lawak.. before lepak penat gelakkan si shahril barbar then punya la daulat org tua ni. plat kete tanggal lak....

malam tu heboh suro ragiq racing langgar trafik light bagai...

Aku : Rafiq lincah der
Rafiq : sabar raudahhh...
Syahril : aq bet kalo ko pat lesen ti rodah, ko la org pertama yg mati dulu

Alahaiii cibet benau ayat barbar ni.. hurmmm... acah2 racer rafiq pecut, then around 10 minute gitu, jumpe agi trafik light.. de pakcik melayu opened his window and panggil2 kitaorg... nasib baik si zai perasaan. then shahril pon bukak tingkap.

Pakcik Yg Baik Hati : Dik plat tanggal

khahahha.. teros terbahak bahak sampai sakit perot   then rafiq turn back to looked that flat. tak tahan si shahril daulat sgt.. kitaorg pon patah balik, drive slow2 carik sisa plat tu.. syahril ckp ntah ada agi ke idak bangkainye tu.. da jauh sgt kita nihh. pakcik tu pong bukannya nk tolong punggutkan. kahah. punya la seyes mencarik. kitaorg jumpe kat tmpat rafiq nk acah2 racer tu.. elok je jatuh kat tgah2 jln raya. masih cantik agi. :Rodah pi pungut" Rafiq said..
alahaiii babi siakk.. cust mamak pandang pelik.. kahahahha malu seh..
memalam wat lawak bangang.. kahahha. balik tukat kete len. nasib baik bapak si rafiq okay. da la ritu kemekkan kancil dia  lani lak plat tanggal lak.. kahaha..

Akan merindui mereka, next month (september coming), diaorg da start belajar.. semoga si rafiq who bakal engeneering ni tak lupe kan aq (jauh gila dia campak hang sampai ke shah alam). dan syahril bakal cikgu ni menjadi role model tok student hang. jgn main haram jadah je der.. (peneng siak).. zai dan aq tunggu org dtg pinang kitaorg! kahahahha... dan rejwan, always be happy dude coz you're LONE RANGER.. kahaha. lastly Basit semoga menjadi suami yg terbaik tok sis iza..
AMEN....

P/S :  pasni pi klaz nek kaki der. superbike xlepas.. kahahah Cc #Barbar..

Thursday, 23 July 2015

Alejándose

friday night..
midnight memories.

finally, status updated 8 hours ago .
"taken".
hurmmmm..

should i moving too.

#alejándose

Thursday, 7 August 2014

Let it go

no matter what i do i feel the pain. 
with you or without you.
it's killing me.

mungkin perkenalan kita sesingkat yg dijangka. 
mungkin kita bukan la #FRIENDSHIP yg spt digembur gemburkan.
mungkin ini cuma salah pham.
mungkin antara KAU dan AKU tiada KAMI.

SEMUA INI ADALAH KEMUNGKINAN,
*ntah la...
ssh untuk diceritakan.
segala yg PERNAH kita lalui bersama MUNGKIN tidak sama apa yang AKU rasa
segala yg PERNAH kita kongsi bersama MUNGKIN tidak sama citarasa kau dan Aku

tiada apa lagi yg bole DIKATAKAN.
we're DONE

*#FREIENSHIP is need more time to create , maybe



kredit : ARAICHAN

Monday, 21 October 2013

band (2)



oh yeah,,
#goodevening #monday #2013 #october 
band kali ini,


"Snow patrol"

redirects here. For the rescue service for skiers and participants in other snow sports, see Ski patrol and Mountain rescue
















Saturday, 3 August 2013

My Crazy Life :)


 " THE BEST THING ABOUT MEMORIESIS CREATINGTHEM. "

Asslammualaikum dan selamat berpuasa :)
(agak lama gak ar wa x update ini log hehehheehehhe)

wa ingin share moment kami lepaking bersama sama ,
kami = aku qila ecah aina ..
*planning sikit punya ramai lagi , yg muncul hanya 4 org saja, apakah????
wadafuq ar,,

walaupung 4 org kami okay je, still happy 
gila gila function bhai
at Melaka negeri bersejarah buat kami..
2 tahun kami menjadik anank didikan Melaka
2 tahun kami terpisah
akhirnya selepas 2 tahun kami bertemu kembali still at Melaka gak
*nampak x bertapa melaka ni banyak berjasa..
ahhahhahahhaha  choii

nak jadik cerita ngah happy happy sakan gila babeng
jumpa lak geng geng #barbar..
gila spoil citernya..
hahhahahhahahhahahhaha #shithead 

* banyak cerita yg kami share bersama,
banyak gelak la citernya hahahhahahahahhahahahha...


kill time radio killer :)

it's US 







Hope : semuga kami dpt berjimba jimba di lain waktu dilain hari dilain tempat
atau
bersama org lain
hhahahhahhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





Monday, 25 March 2013

My Faveret Movie

Assalammualaikum & selamat Pagi U 'll

pagi yang gelap kini sudah terang,,
bla bla bla bla bla,, hhehehhee
(sori, x minat INdie)


     : semalam kena marah dengan ANAK ABAH, 
       i nak tulis entri bertajuk Kadang2 pun salah,
       yeela, Blog diakan , saya tumpang jew, 
       hhhuuuuu (ayat nak mintak simpatu kat awak).




persamaan antara saya & awak


  • suka search movie yg lawak lawak
  • suka download & pastu buang law x best!
  • layan movie jepun sambil berdeka deka x ingat dunia.                                                                             ( ppsssttt, tuk citer lawak je, kami Bukan gila, okay )
begitu la, persamaan kami yg mengeratkan hubungan sesama manusia (xda kena mengena),



My Feveret Movie !!!!


Crow Zero 


Crow Zero 2

saya mmg mintak gila kot kat movie CROW ZERO ni ( betul x, awak?)
sama ada yang pertama @ kedua, dua dua menjadi PUJAAN, hehehehe..
kisah ini menceritakan tentang............. ( da mcmm nak wat NILAM lak )
tentang seorang anak muda bernama Genji Takiya yang ingin memonopoli sebuah sekolah lelaki untuk mengambil alih kedudukan bapanya sebagai YAKUZA.
That's All,
hehehhehee




     
Directed byTakashi Miike
Produced byMataichiro Yamamoto
Written byManga:
Hiroshi Takahashi
Screenplay:
Shogo Muto
StarringShun Oguri
Shunsuke Daitō
Suzunosuke Tanaka
Sousuke Takaoka
Kyōsuke Yabe
Takayuki Yamada
Music byNaoki Otsubo
The Street Beats (band)
CinematographyTakumi Furuya
Editing byShuichi Kakesu
Tomoki Nagasaka
Release date(s)Japan October 27, 2007
Singapore March 20, 2008
US March 31, 2009
Running time129 min.
CountryJapan
LanguageJapanese
Box office$22,036,607[1]



Gangs of Suzuran

1. Genji's Perfect Seiha Army - GPS
  • Genji Takiya
  • Chuta Tamura
  • Takashi Makise
  • Shun Izaki
2. Team Serizawa
  • Tamao Serizawa
  • Yuji Tokaji
  • Shoji Tsutsumoto
  • Tokio Tatsukawa
  • The Mikami Brothers
3. The Armoured Front (Second Year, Biker Gang)
  • Hideto Bandou
4. Ebizuka Junior High Trio (First Year)
  • Hiromi Kirishima
  • Toshiaki Honjo
  • Makoto Sugihara
5. Rindaman

jom tegok sama sama, jgn x tengok,
#Dudes4Lifes!

ayatku

About Me

My photo
YOOO... WHAT'UP? AKU ANAK ABAH, HANG???