Monday, 21 October 2013

band (2)



oh yeah,,
#goodevening #monday #2013 #october 
band kali ini,


"Snow patrol"

redirects here. For the rescue service for skiers and participants in other snow sports, see Ski patrol and Mountain rescue
















Saturday, 3 August 2013

My Crazy Life :)


 " THE BEST THING ABOUT MEMORIESIS CREATINGTHEM. "

Asslammualaikum dan selamat berpuasa :)
(agak lama gak ar wa x update ini log hehehheehehhe)

wa ingin share moment kami lepaking bersama sama ,
kami = aku qila ecah aina ..
*planning sikit punya ramai lagi , yg muncul hanya 4 org saja, apakah????
wadafuq ar,,

walaupung 4 org kami okay je, still happy 
gila gila function bhai
at Melaka negeri bersejarah buat kami..
2 tahun kami menjadik anank didikan Melaka
2 tahun kami terpisah
akhirnya selepas 2 tahun kami bertemu kembali still at Melaka gak
*nampak x bertapa melaka ni banyak berjasa..
ahhahhahahhaha  choii

nak jadik cerita ngah happy happy sakan gila babeng
jumpa lak geng geng #barbar..
gila spoil citernya..
hahhahahhahahhahahhaha #shithead 

* banyak cerita yg kami share bersama,
banyak gelak la citernya hahahhahahahahhahahahha...


kill time radio killer :)

it's US 







Hope : semuga kami dpt berjimba jimba di lain waktu dilain hari dilain tempat
atau
bersama org lain
hhahahhahhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





Monday, 25 March 2013

My Faveret Movie

Assalammualaikum & selamat Pagi U 'll

pagi yang gelap kini sudah terang,,
bla bla bla bla bla,, hhehehhee
(sori, x minat INdie)


     : semalam kena marah dengan ANAK ABAH, 
       i nak tulis entri bertajuk Kadang2 pun salah,
       yeela, Blog diakan , saya tumpang jew, 
       hhhuuuuu (ayat nak mintak simpatu kat awak).




persamaan antara saya & awak


  • suka search movie yg lawak lawak
  • suka download & pastu buang law x best!
  • layan movie jepun sambil berdeka deka x ingat dunia.                                                                             ( ppsssttt, tuk citer lawak je, kami Bukan gila, okay )
begitu la, persamaan kami yg mengeratkan hubungan sesama manusia (xda kena mengena),



My Feveret Movie !!!!


Crow Zero 


Crow Zero 2

saya mmg mintak gila kot kat movie CROW ZERO ni ( betul x, awak?)
sama ada yang pertama @ kedua, dua dua menjadi PUJAAN, hehehehe..
kisah ini menceritakan tentang............. ( da mcmm nak wat NILAM lak )
tentang seorang anak muda bernama Genji Takiya yang ingin memonopoli sebuah sekolah lelaki untuk mengambil alih kedudukan bapanya sebagai YAKUZA.
That's All,
hehehhehee




     
Directed byTakashi Miike
Produced byMataichiro Yamamoto
Written byManga:
Hiroshi Takahashi
Screenplay:
Shogo Muto
StarringShun Oguri
Shunsuke Daitō
Suzunosuke Tanaka
Sousuke Takaoka
Kyōsuke Yabe
Takayuki Yamada
Music byNaoki Otsubo
The Street Beats (band)
CinematographyTakumi Furuya
Editing byShuichi Kakesu
Tomoki Nagasaka
Release date(s)Japan October 27, 2007
Singapore March 20, 2008
US March 31, 2009
Running time129 min.
CountryJapan
LanguageJapanese
Box office$22,036,607[1]



Gangs of Suzuran

1. Genji's Perfect Seiha Army - GPS
  • Genji Takiya
  • Chuta Tamura
  • Takashi Makise
  • Shun Izaki
2. Team Serizawa
  • Tamao Serizawa
  • Yuji Tokaji
  • Shoji Tsutsumoto
  • Tokio Tatsukawa
  • The Mikami Brothers
3. The Armoured Front (Second Year, Biker Gang)
  • Hideto Bandou
4. Ebizuka Junior High Trio (First Year)
  • Hiromi Kirishima
  • Toshiaki Honjo
  • Makoto Sugihara
5. Rindaman

jom tegok sama sama, jgn x tengok,
#Dudes4Lifes!

ayatku

About Me

My photo
YOOO... WHAT'UP? AKU ANAK ABAH, HANG???